Συνολικές προβολές σελίδας

15/4/08

Ο Αγιος Θεος Βοηθός και Συμπαραστατης μας..

Aνισοτητα υπαρχει

Στην δυσαρεστη - για ολους εμας τους λιγο ή πολύ αυτοδημιουργητους, παντως οπως και να εχει με τιμιο τροπο κριθεντες και εισαχθεντες στο Δημοσιο, μεσω ΑΣΕΠ νεους συναδελφους - χρονική "συμπτωση - συγκυρία". 

Σκασανε απο την αθεμιτη σιμωνική μάσα, απο την δαιμονική πλεονεξία, αρκετοι απο τους Παλαιοτερους, συναγελαζομένους μεθ' ημών, αδελφοι.

Οι παντελως αδιάφοροι για το υψος του λ/σμου, του συνδεδεμενου με την Μισθοδοσία Τους. Δεν συνετρεχε και λογος. Η με αχρεια μεσα, αθλια αναβαθμιση Τους, απεδιδε και αποδιδει λιαν καλώς.

Απο τα μαγαρισμενα τους πλεονασματα και απο το περισσευμα του βρωμοιδιοτελούς φιλοτομαρισμου Τους, της εν γενει νεκρωμενης, ανυπαρκτης κοινωνικής ευαισθησίας Τους, να δημιουργησουν ενα αλλο Ταμειο Ανταποδωσης - Επιστροφής των προιοντων, της επαγγελματικής Τους ατιμίας, πίσω στους όποιους ζημιωθεντες, ληστευθεντες και βιασθεντες.

Ας βρεθουν και σε ομοιοστασία με τους παραπάνω Ελληναραδες και τα καθε ειδους κομματοσκυλα, πασης αποχρωσης και της εκπορνευομένης, σκατινιστικης ροζ συμπεριλαμβανομενης, οσο ψηλα και αν βρισκονται, οπως και αν ονομαζονται, Υπουργοί, ΣυνδικαλΗστες, διαδρομακηδες, αργομισθοι επιτροποσπουδαρχίδες και λοιπες ειπηρμενες, αλλαζονικες, χρηματοδουλες δυναμεις.

Ας αποταμιευσουμε μεσα και αντοχες, για τον αγωνα που θα επακολουθησει. 

Χωρις τους προαναφερθεντες αυτοκατηργηθεντες πρωταίτιους των τωρινών θηριωδιών, ως Ηγετες και "Αρωγούς". Δεν μας χρειαζονται. Η δική τους παλιανθρωπιά και ιταμοτητα ας συνεχισει να κανει παρεα στον διαολο, γιατι μονο απο αυτον αντλει δυναμη και "φιλοσοφια" ζωής.

Ο Αγιος Θεος Βοηθός και Συμπαραστατης μας