Συνολικές προβολές σελίδας

14/12/08

Aπάντησις οφειλομένη..

Nα με συμπαθας φίλε  αλλά η ενότητα με παχύδερμα αλλαζονικής λόρδωσης, αγράμματους σκατίνους, βιαστές στοιχειωδών αξιών ανθρώπινης και επαγγελματικής αξιοπρέπειας, εμπρηστές κάθε μορφής αξιοκρατίας, σαλταδόρους υποκινητές της διαφθοράς και ολόκληρης της κλίμακας της κοινωνικής παραβατικότητας, με ψεύτες, υποκριτές, ιδιοτελείς (ψώφα εσύ να κονομάω Εγώ και να ανεβαίνω την σκυλάδικη κωματική σκάλα ΕΓΩ, δοξάστε Με και ψηφίστε Με ζώα, εμένα τον ελεεινό καταφερτζή), με εκβιαστές, ψευτονταήδες, νταβατζήδες, με λιγδιάρικα δίποδα, αυτή η ενότητα μου είναι παντελώς αδιάφορη και αποδιοπομπαία.

Σε αυτό το βρωμερό τέλμα που έχουμε καταπέσει δεν βοηθάει η "αδιαφορία και η σιωπή των $φιλήσυχων$ και $αντικειμενικών$.."

Η Dimitra τον Σεπτέμβρη έλεγε :

"...Πρέπει να καταλάβουν οτι δεν είμαστε πρόβατα που τα οδηγούν στο μαντρί, που με ένα μήνυμα κατεβαίνουν σε απεργία και με ένα ακόμα την εγκαταλείπουν. Θέλουμε να μας εξηγήσουν πού ακριβώς στηρίζεται η επιτυχία του αγώνα.Τί πετύχαμε; Γιατί η μη επίτευξη του αρχικού σκοπού μας τώρα θεωρείται επιτυχία; 

Μην διστάζετε να υπογράψετε, δεν μπορούν να σας κάνουν τίποτα, ίσα ίσα την ανάγκη σας έχουν, αφού σε ένα περίπου μήνα θα έρθουν να ζητήσουν την ψήφο σας. Πώς να σας ψηφίσουμε, όταν δεν μας ενημερώνετε, όταν μας κρατάτε στο σκοτάδι! Γιατί να σας ψηφίσουμε, όταν δεν προασπίζετε τα συμφέροντα του κλάδου! Ευτυχώς που οι εκλογές είναι σε ένα μήνα. Τουλάχιστον η μνήμη μας δεν έχει εξασθενήσει τόσο!"


Tελικά Παναγιώτα μου, αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ χειρότεροι από πρόβατα. Έχεις δει κανένα πρόβατο να απολαμβάνει και να επιδοκιμάζει τον βιασμό του?