Συνολικές προβολές σελίδας

29/2/12

Koροβέσης Ήρως Περικλής, Σώτη Τριανταφύλλου, Epic Beard Man, σε νέες περιπετειώδεις περιπέτειες..

Μόλις πριν από λίγο βγαίνοντας από το Μolly's, όπου και όπως είναι παντελώς άγνωστο κ.κ. Παντελή Παντεπόπτη, είχα αυτομολήσει, για να αποφύγω όλους αυτούς τους γαμημένους ελληναράδες - σκατίνες - κατσικοκλέφτες - βρωμούσες, που λυμαίνονται σαν λιμνάζουσες κουράδες τα στάσιμα ύδατα των υπάτων αναρμόστων και όπου είχα προσευχηθεί να μας αναλάβουν υπό την αγαπητική Των κηδεμονία, Όλα τα άλλα τα αποδέλοιπα  έθνη ακόμα και ο οργανισμός ενωμένων επίπλων, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ, αφού μας δώσουν την  δόση μας, υποκατάστατο ηρωίνης, μεθαδόνη ή και ακόμη, ακόμη βάλιουμ των 500, κάτι με οδήγησε (μια κάποια ισχυρά Δύμαμις - Αδυναμία που τρέφω στα γλυκά, ιδίως τα σοροπιαστά, αυτά και στα άλλα της μανικής διαίτης) σε μια αποκάλυψη αποκαλυπτική..
Δύο (3) βιντεάκια (τι λέξη, άτε να χαθείς) καινούργια, μόλις ξεβρακωμένα από το σελοφάν, του Ήρωος και της Λαμπρής Σώτης..

Σε μια χώρα, όπου ως πολυθαυμαστής της Σώτης, βάνεις στο google του χωριού σου, "Σώτη" και βγαίνουν 90000000000000000 αποτελέσματα "Σώτης Βολάνης" και 1,5 "Σώτη Τριανταφύλλου", να πάτε να γαμηθείτε ελεινίτσες, γαμημένα ειπηρμένα κλεπτομανιακά δίποδα - μακάρι αυτή η δόση να είναι η τελευταία σας και η πιο θανατηφόρα..

Πατήστε επάνω ΜΟΝΟ ξυπόλυτοι, αφού βγάλετε αυτές τις απαίσιες σαγιονάρες που φοράτε συνέχεια και απολαύστε, πέντε κρίκοι ένα τάληρο, για περάστε παρακαλώ..


To ως άνω του Κοροβέση το βρήκα από το blog "Ελευθεριάκος", "Eleftheriakos"..


To ως άνω της Σώτης, είναι από τον χρήστη "thalesandfriends", συνέντευξη της πολυαγαπημένης στην κα Έμμα Δοξιάδη @ ΝΥ..

Belomentioned, last but no least is my favorite Big Epic Beard, Tom Vietnam Vet from Chicago Illinois NEW 2012 from   vid..!!