Συνολικές προβολές σελίδας

13/11/10

Aπάντηση στον μουγγοθόδωρο


Βαλτός είσαι Σαββατιάτικα ?

Γυρεύεις δεοντολογίες, κανονισμούς, κοινό τόπο, κοινή λογική, καινή ηθική, savoir vivre, δέον γενέσθαι, σε νεκροφιλικούς θαλάμους, σε παρακμάζοντες οίκους της έσχατης, ολοένα και πιό φθίνουσας και βρωμερής, χυδαίας αισχρότητας?

Ποιός να προασπίσει τα εξόφθαλμα και τα αυτονόητα ?

Το χυδαίο κΩματόσκυλο της συναλλαγής και της ιδιοτέλειας ?

Ο χθεσινός σκορδαλομαμαγειράκος της Olympic Catering και σημερινός πολυδιαφημισμένος ράμπο συνεπίκουρος του αδέκαστου και ακούραστου Προβατίνα, στην κάλυψη των ελλειμμάτων, που δημιούργησαν οι ίδιοι βρυκόλακες, παντί τρόπω και ιδιότητα, θρασύτατα εκβιάζοντας, κλέβοντας, λεηλατώντας, φορώντας πράσινες και γαλάζιες προβιές, για να κρύψουν και να προασπίσουν την ελεεινή τους αχόρταγη και λιγδιάρικη πλεονεξία ? 

Οι με εύφημο μνεία παλιανθρωπιάς, ξεπουλημένοι Προϊστάμενοι, φορείς αυτοϊκανοποιήσεως εγωπαθών μικροσυμφερόντων?

Οι μουγγοθόδωροι, μουνουχισμένοι ανάδελφοι, που δεν απεργούν ΠΟΤΕ λόγω των διακοποδανείων και των ιδιαιτέρων μαθημάτων του μπούλη στα καλλιτεχνικά, που τους ενδιαφέρει ΜΟΝΟ η προσωπική τους ανέλιξη, βάσει των θηριωδών τυπικών και ουσιαστικών προσόντων Τους, θα ασχοληθούν με εσένα, στο Περίφτερο, με τις τσατσάρες και τα παράβολα για γαμήλιες γιρλάντες?

Μήπως είσαι ιδιοσυγκρασιακά ρομαντικός - συναισθηματικός τύπος ανθρώπου ?

Σε λίγες ημέρες θα παίρνουμε 1000 ευρώ, και θα κάνουμε αίτηση με χαρτόσημο, στους με εύφημο μνεία Προϊσταμένους - Ανθρωποφύλακες της ευζωικής μας πολιτείας, για να πάμε στην τουαλέτα..

Μήπως στο Περίφτερο πουλάτε και καμία κλανιέρα, αν και για το ακατάσχετο κόψιμο των ΜΗΔΕΠΟΤΕ αντιδρώντων χέστηδων, θα είναι αχρείαστη..