Συνολικές προβολές σελίδας

17/7/09

Θεωρείται βέβαιο φίλε grilomati ότι από την Πρωτοχρονιά, πρώτα ο Θεός, του 2010, (σύμφωνα με τις εξαγγελίες των επάρατων) οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα αμοίβονται με τον βασικό μισθό του ομοιοπαθούς νεοπροσλαμβανόμενου σερβιτόρου του Ζαχαροπλαστείου του Βάρσου της Κηφισιάς.

Θα έχει προηγηθεί στο άμεσο μέλλον η κατάργηση της ειδικής φορολόγησης του ημίσεως των ΔΙΒΒΕΤ - θα φορολογούνται αντί με τον υφιστάμενο συντ. 15% , με τις γενικές διατάξεις (ήτοι +10% ή και 20% με τις υπάρχουσες το οικ. έτος 2009, κλίμακες..).

Κοινός εξόφθαλμος, τόπος επίσης και για τον πλέον ανυποψίαστο, (όπως έχουμε αναφερθεί πολλάκις πολλά μέλη και του ενταύθα forum) η εξίσωση των αμοιβών των ΔΥ, για τους επίσης πολλάκις προαναφερθέντες λόγους, που βαριέμαι να ματαξαναεπαναλάβω.

Ευτυχώς στα 42 μου, το μοναδικό μου όνειρο ήταν να πάρω μια Triumph Bonneville ή μια Κawasaki VN classic (στα πιο φθινοπωρινά μου όνειρα, μια Νιght Rod Special HD) και να ρολλάρω προς τα πάνω..

Παιδιά, σκυλιά, στεγαστικά, θηλυκούς βρόγχους ή επιθανάτιους ρόγχους δεν έχω, δόξα τω Θεώ, δουλεύω όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα από τα 15 μου και μεταξύ μας, μόνο στην ιδέα ότι για να αιτηθώ να πάω στην Κάρπαθο πρέπει να υπογράψω δήλωση μετανοίας και συντάξεως στο ρυπαρό πλευρό του κάθε διαολοκαβαλημένου κωματόσκυλου και μόνο στην ιδέα ότι πρέπει να ανέχομαι άλλα 30 χρόνια, αν δεν ψωφήσω νωρίτερα, όλες τις αγράμματες σκατίνες αναγνώστριες του ονειροκρίτη (προτείνω να μπει ένθετος στην Φορολογική Επιθεώρηση, για να την ανοίγει και το υπόλοιπο 95%) δίπλα μου καθώς και την λοιπή κωμικοτραγική φαυλότητα, την εμετική αναξιοκρατία, το κωματικό κράτος πάντα και παντού, την υποκατάσταση της κοινής λογικής από την συνασπισμένη παλιανθρωπίστικη, βρωμερή, μικροσυμφεροντολογική οπτική ενός εκάστου καιροσκόπου, ξυπνιτζή, ελληνάρα, πρώην μπουφετζή της Ο. Catering, μια καλή ευκαιρία να ξεβρωμίσει ο τόπος και από μένα αν τα κόψουνε, μια και δεν υπολογίζω (τέτοιος ηρωισμός) πόρους πέραν από τα κόκκαλα τα βγαλμένα από τα ΑΤΜ..

Καλυνύχτα, καλή (ναυτική) εβδομάδα..

υγ. : & μια Μοto Guzzi V7 Classic, δεν θα μου έπεφτε λίγη, συγγνώμη για την παράλειψη - πήγε 2 η ώρα να δω πότε θα κουτσουραστώ..