Συνολικές προβολές σελίδας

24/5/11



Τώρα που κοπήκανε τα ΔΙΒΕΕΤ και μας πήρανε και τα σώβρακα ακόμη και ημών των γυμνιστών (χτες, στο Υ.Σ. της κατοχικής κυβέρνησης του μαγικού βουνού των λοβοτομημένων και των τηλεορασιόπληκτων σκατίνων, όπως μόνον εμείς εδώ, οι τελευταίοι τροχοί της αμάξης γνωρίζαμε τα τελευταία έτη και έτη δέσποτα και κανείς άλλος(si(c)k) δικαιώνονται πανηγυρικά όλοι ανεξαιρέτως οι γεροντοκόροι, που ήθελαν πάρα πολύ να παντρευτούν, αλλά δεν τους άφηνε ο πεθερός τους..

Είπαμε να είμαστε κλάδος και βλαμμένων αλλά όχι μόνον βλαμμένων.. 


Ποιός ανάδελφος πάει στοίχημα πως και στις επόμενες κλαδικές τον Νοέμβριο, αν ζούμε γενικώς και κλαδικώς, θα θριαμβεύσουν οι πρασινογάλαζοι δωσίλογοι?

Ευτυχώς δηλαδή, που σε λίγα χρόνια θα είμαστε μειονότητα "κοινωνιοκεντρικών" ελληναράδων, κυρασουσούδων, Αθανάτου ντοπέ Ολυμπιακού Αίματος, (της λονδρέζας Γιαννούλας, με το πορτατίφ καπέλο, του εφκαριστώ ελλάδα, του 5 και 10 και 15 και 20 % κολόκουρου, πίσω και μπροστά από ΚΑΘΕ σύμβαση, που υπογράφηκε με όρους σκοτεινούς ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ εξιλεωτικώ τω τρόπω ΜΟΝΟΝ στα ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ, στις ΖΗΜΕΝΣ και στα υποβρύχια, των συφοριασμένων αλλαλαΖΩΝΤΩΝ, από καιρό πεθαμένων, που πήρανε το ευρωπαικό, τους ολυμπιακούς, την Γιοροβίζιον, το champions Κάφρων league και τώρα τον πούλο)..

Από τον Σεπτέμβριο του 2009 της απεργίας των γκομενικών sms, και μετά τις τόσες εξακολουθητικές νεκρόφιλες ασέλγειες των συφοριασμένων διαολόσκυλων επί του σεσηπώτος και τυμπανιαίου πτώματος, δεν κουνήθηκε φύλο..

Δύο αναφορές και μία μήνυση και πολλά άλλα σκατά έφαγα, αντιδρώντας στα μέτρα ενός στοιχειώδους (αυτο)σεβασμού της κοινής λογικής, με τις μικρές μου δυνάμεις, με κάθε θεμιτό τρόπο και μέσω του παρόντος site ..

Ευχαριστώ επί τη ευκαιρία θερμά τους διαχειριστές του forum μας και όλους τους συνκοινωνούς συναδέλφους για αυτή την πολύτιμη δυνατότητα (επι)κοινωνίας.. 

Το 1985, επί Αρκουδέα, φοιτητής στην ΑΣΟΕΕ, η σφαίρα που σκότωσε τον Καλτεζά, πέρασε 1 μέτρο από την νεφραμιά μου.. Δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε.. Όταν βλέπεις δίπλα σου, όμως αίμα, Αθώου, Παιδιού, να χύνεται έτσι, εξουσιαστικοπαραΚρατικώς παρεμπιπτόντως, αλλάζουν πολλά, μέσα στην κεφάλα σου..

Πολλοί (?) ενεργοί (?) πολίτες (?) ρίξαμε (??) κάποιες κλωτσιές στο τραίνο, άλλος περισσότερες και άλλος λιγότερες, δυνατότερες ή χλιαρότερες και αυτή θα είναι τουλάχιστον για εμένα, (τώρα, που εγκαθίσταται η νέα ευζωική τάξις), μια μικρή παρηγοριά ..

Οτι κατακτήσαμε, το κατακτήσαμε με αγώνες και το εποικοδομήσαμε επάνω σε ωκεανούς αίματος και ιδρώτα προηγουμένων από εμάς, πολλών και αυτοθυσιαστικών..

Το τραίνο, θα συνεχίσουμε να το κλωτσάμε..

Με τη βεβαιότητα ότι η διαολοκαβαλημένη εγωμανιακή, ειπηρμένη, απληστία του μηχανοδηγού και του σταθμάρχη, θα αποβεί τελικά εις βάρος τους +1 ρούμπος..