Συνολικές προβολές σελίδας

5/10/09

Kaλά στερεώματα

Οι χαλεποί κοιμωμένοι, βρυκολάκιασαν, εξήλθαν της αενάου νάρκας τους και εσ(χ?)ατολόγησαν εσχάτως για την αισχρότητα των stage (ela re) για την διαστροφή της αναξιοκρατίας και του "κωματικού" κράτους, για την παλιανθρωπιά των ιδιοτελών κλεπτομανικών κατσαρίδων..

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει στην βελτίωση της εγωμανούς μας φάρας ?

Αν υπάρχει τότε θα πιστεύει σαν τον Ωριγένη και αυτός, ότι μπορεί να αλλάξει και ο διάολος..

Συγγνώμη για το λεξιλόγιο αλλά τα μούτρα των εκλεγομένων (βλ. π.χ. του αγνού αγωνιστή Πρωτόπαππα) μου προκαλούνε ποδάγρα στο στομάχι.. 

Καλά που δεν αναστήσανε και τον Μένιο (της Αλίκης).

υ.γ. Ο ιστότοπος του forum εκτός από σκουρόχρωμός (melancolie di Septembre) kατέστη επίσης και δυσκολοεύρετος (μέσω του site)δυσκίνητος και με λιγότερες επιλογές (π.χ. στην διαχείριση του profile).
Mήπως ο κ. Διαχειριστής (Λεοντόκαρδος)θα μπορούσε να το επαναφέρει στο προηγούμενο περιβάλλον (με κάποια updates maybe). Πιστεύω ότι βόλευε καλύτερα.. Ευχαριστώ.

υ.γ.2 : Το καλοκαίρι είναι ΤΩΡΑ, εντός του Φθινοπώρου (εποχικά). Μιλάω ως fall (=φθινόπωρο για όσους δεν είχαν τον Στρατηγάκη στην γειτονιά τους). Δροσιές, σκοτάδια, αντικουνουπικό, κατσαριδοκτόνο, μοναχικό, αντισυμβατικό, μακρυά από εξοντωτικούς εξαναγκαστικούς συναγελασμούς άκοσμης πολυκοσμίας.

c u arround..