Συνολικές προβολές σελίδας

29/5/09

Kαλησπέρα

Προς τι η έκπληξη?

Πότε και που προκρίθηκε η γνώση, η παιδευτική υποδομή, οι εργασιακές εμπειρίες, η πνευματικότητα, το ήθος, η εντιμότητα, η ευθύτητα, οι νοητικές δυνατότητες, η τσίπα, ως κριτήρια αξιολόγησης, ως μέσα διάκρισης ?

Κάποιος (προφανώς) αγράμματος κοπρίτης, κάποιος βλάξ - απλοϊκός στρατιώτης της παράταξης, κάποιος μανιακός θαμώνας ρυπαρού λιγδοϊδιοτελούς κομματοσκυλάδικου γραφείου, έπρεπε να δικαιολογήσει την καθ'όλα άχρηστη και συφοριασμένη παρουσία του(ς) και νομοθέτησε σύμφωνα με τα διεστραμμένα του(ς) οράματα. 

Ο Βέης (ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ) φωνάζει εδώ και μήνες τα αυτονόητα, ότι είναι απαράδεκτο να προσλαμβάνονται αθρόα υπάλληλοι εκτός ΑΣΕΠ, με αναξιοκρατικά κριτήρια, να επιδοτούνται οι κατσαπλιάδες των stage με μόρια που δεν έχουν ονειρευτεί οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος του London School of Economics, κατακτήσεις, δικαιώματα, αιματηρώς κεκτηθέντα απαλλοτριώνονται καθημερινά, με συχνότητα που θυμίζει "ημέρα της Μαρμότας" και κάποιοι αναρωτιούνται τι κάνουν οι συνδικαληστές ?

Ξεπουλήσανε.. 

Αυτοκτονώ. Ας μην ενοχληθεί κανείς, που έλεγε προ αμνημονεύτων και ο μέγας Μ. Μητσάκης.

Καλά μπάνια. Πάρτε και τον Παππού (με το φανελάκι) μαζί. Μην τον αφήνετε μόνο του, στο σπίτι. Κίνδυνος απαλλοτρίωσης ελλοχεύει παντού...