Συνολικές προβολές σελίδας

12/4/11

Απάντηση σε κάποια που ζητά βοήθεια λέει από τους συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ

Καλησπέρα, καλή Ανάσταση..

Πόσοι από εσάς τους 26 ξαναψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές, βουλευτικές ή ομοιοεπαγγελματικές, τα ίδια καθάρματα, τους χθεσινούς σας βιαστές, τους μελλοντικούς σας νεκρόφιλους επιβήτορες?

Ο Γρίβας και οι άλλοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και επίτροποι, των δύο δεξιών κωμάτων, βγαίνουν εδώ και χρόνια μονοκούκι, από μόνοι τους ή με τα τάνκς?

Πόσοι από εσάς τους 26, όταν σας πιέζει η ρουτίνα της καθημερινής πρέσσας, δώσατε το όνομα σας καθαρογραμμένο,να απευθυνθεί πας ενδιαφερόμενος, όπως εκ του δεοντολογικού νόμου προβλέπεται, στην άμεμπτο και αυτοθυσιαστική μας Ηγεσία και κατόπιν να απολογηθείται για τον καθημερινό σας διασυρμό από όσα σωστά περιγράφεις και αναφέρεσαι, άμεση σχέση αιτίας και αιτιατού έχοντα με τους διαολοκαβαλημένους οιωνοί "Κριτές", Εξουσιαστές και σφουγκοκωλάριους της όποιας "εξουσίας", εξυπηρέτησης αρρωστημένων, εγωπαθών συμφερόντων ?

Εχει χυθεί πολύ αίμα σύντροφε, ωκεανοί αίματος και ιδρώτα για τα στοιχειωδέστερα των δικαιωμάτων μας.. 

"Αντιδρώντας" ως αδρανούσες τηλεορασιόπληκτες απνευμάτιστες Σκατίνες απέναντι σε ιδιοτελή δίποδα θηριώδους δαιμονικής έμπνευσης όσον αφορά στα κίνητρα και στους σκοπούς τους, προδίδουμε θυσίες Προηγούμενων και παρακαταθήκες Επόμενων..

Ενεργοί Πολίτες δεν πρόκειται να γίνουμε ποτέ, γιατί σκατομάθαμε στην πρόσκαιρη κουραδομάγκικη μονομανιακή "καλοπέραση"..

Καλά στερεώματα και καλή πρόοδο.. 

υγ Έκκληση σε βοήθεια λες από τους συνδικαλιστές, ΠΟΕ ΔΟΥ και άλλα ανέκδοτα.. Γιατί δεν καλείς με κάποια μαγική ειδική τελετή τον διάολο τον ίδιον ? Περισσότερο θα σε βοηθήσει ..