Συνολικές προβολές σελίδας

1/12/11

Καλό μήνα Κωλομπίνα και "Για την Αγάπη της Γεωμετρίας" Σώτη, bigger than life, for one more time..



 
Ήλιος, Θάλασσα, Aven αντιηλιακό, Αven αυτομαυριστικό-autobronzant, selftan, θέσις, αντίθεσις, σύνθεσις, ένα πράγμα, καταπληκτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην καφετερία "Pleasure" στην Περίσσα Σαντορίνης, λίγα μποφόρ, απεργία ενάντια στους φονιάδες των λαγών, που συνεχίζουν ως γνήσιοι νεκρόφιλοι όταν δεν τρομοκρατούν να ασελγούν επάνω στα πτώματα των πτωχών που γίνονται φτωχότεροι και νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν (photos ακολοθούν προσεχώς, μια και παρήγγειλα την olympus vr 320 σε black, για να αποκαλύπτονται τα χαμένα στο βάθος του χρόνου ίχνη, της θριαμβικής πορείας της Ελληνικής Πιτυρίδας..)..

Μετά ένα ωραιότατο μπάνιο, είχαμε καιρό πολύ να ηλιολουστούμε και αυτοδικαίως να μπανιαριστούμε, διάβασα ένα μέρος από το "Για την Αγάπη της Γεωμετρίας" της Σώτης Τριανταφύλλου..
Σε συνέχεια του αυτοβιογραφικού "Ο κόσμος πάλι" και αυτό με πολλές αυτοβιογραφικές αναφορές, μια απόλαυση για τα πολύ κουρασμένα μάτια, τα κουρασμένα  από το πολύ αυτολιβανωτό του γαμημένου ελληναρά, που όλη η πλάσις συνομωτεί μαζί με το διάβολο και την κυραCIA και τα barcodes από τις κυλότες με τα 666 και τις εβραικές κατουρημένες στοές, μαζί με τους σατανάδες νεοταξίτες να του κλέψουν τα χεσμένα από τις αιμορροίδες του σώβρακα..

Για όποιον έχει διαβάσει έστω και ένα βιβλίο ή ακόμα και ένα άρθρο της Σώτης, καταλαβαίνει τι εννοώ για το αυταπατοκτόνο, ιαματικό humor Της..

Θυμάμαι όταν πριν κάποια χρόνια, την είχα δει σε ένα βιβλιοπωλείο της Πάτρας, να εισέρχεται μέσα στο άδειο μαγαζί, ώρα πολύ πριν το "ακαδημαϊκό" τέταρτο της νευρωσικά καταναγκαστικής καθυστέρησης, που εδώ στην ψωροκωστούλα, οι ελεεινίτσες το έχουν αναγάγει σε μία (1) ώρα και ένα τέταρτο, όπου επρόκειτο να παρουσιάσει κάποιο της βιβλίο, watts, ambers και volts πολλά και πολλά ηλέκτρισαν το λιπαρό μου σαρκίον, από την αέρινη extravagance, κοσμοπολίτικη, bonviveurintelectuell, αναπάντεχα - αιφνιδιαστικώς εκτοπιστική Παρουσία της..

Για μια ακόμη φορά η παρουσίαση της εποχής των 60'ς και ειδικά των 70'ς  κοινωνιολογικά, ψυχογραφικά, ιδιοσυγκρασιογραφικά, αισθητικά, σε ταξιδεύουν και σε παρηγορούν..

Σας φιλώ αγαπημένοι μου σύντροφοι και συντρόφισσες στην μούρη και σας εύχομαι να πάρετε και την  7η δόση, η οποία σας ξαναεύχομαι να είναι και η θανατηφόρα.. Βρωμοπρεζάκια !!