Συνολικές προβολές σελίδας

13/2/10

εν έχει εκτιμηθεί ακόμα, η θηριωδία, που ενέχεται στην αναβολή καθ' ως φαίνεται της πρόσληψης των επί ένα και πλέον έτος, αναμενόντων νέων, μελλοντικών συναδέλφων..

Μιλάμε για πρωτοφανή εξέλιξη στην ιστορία των μεταπολεμικών χρόνων, ν΄αναβάλλονται επ' αόριστον, προσλήψεις, που ευρίσκοντο στο έσχατο - τελευταίο διαδικαστικό στάδιο..

Τα παιδιά αυτά, πρέπει να τύχουν της συμπαράστασης, με κάθε μέσο, όλων μας..

Σχετικά με το κυρίως θέμα τώρα, μικρότερη είναι η θηριωδία από την άλλη, μια οικονομία με υποχρέωση αποπληρωμής τοκοχρεωλυσίων ΚΑΘΕ χρόνο 120 % του ΑΕΠ και με πολεμικές δαπάνες 5,2 % του ΑΕΠ, (φαίνεται "μικρό" το 5,2 %, αλλά αυτές οι δαπάνες ΚΥΡΙΩΣ εξακόντισαν το 30 % του δημοσίου χρέους του 1981, στα 120 % του σημερινού) τα τελευταία είκοσι (20) τουλάχιστον χρόνια, να επιβαρύνεται και με ελεεινούς χειρισμούς εθελοτυφλούντων, εγωμανικών, ανεκδιήγητων, αυτοδίδακτων μάγων (για να μην μιλήσουμε και για παραοικονομίες, φοροκλοπές ΦΠΑ, εισφορο-φοροδιαφυγές, κλεπτομανιακούς μιζαδόρους, για μαλακισμένη υπερυπερκατανάλωση, για τον ανορθολογικό υπερδανεισμό ΦΠ, τις αντιπαραγωγικές οικ. δομές κοκ) ή μήπως χρειάζεται να είσαι βραβείο nobel οικ. και καθηγητής στο LSE, για να καταλάβεις ότι μετά απ' όλα αυτά τα φονικά, ο Μακαρίτης ψόφησε?