Συνολικές προβολές σελίδας

25/4/11

Xριστός Ανέστη..



Βάσω, πές σε αυτή την μάγισσα που έχετε για Γραμματέα, ότι είχες πάει στα πεθερικά σου για Πάσχα, αυτοί γνωρίζοντας ότι είσαι χορτοφάγος σου μαγειρέψανε όλα τα γαρδουμπάκια, γκιουλμπασάκια, κοκορετσάκια του πάνω κόσμου και Εσύ λύσσαξες και πρέπει κάποιον παλιάνθρωπο, σαδιστή, εγωμανιακό, αντισυναδελφικό, ευεργετημένο ψηφοφόρο των δύο δεξιών κωμάτων (που 'θα ναι σίγουρα) να Δαγκώσεις..

Κάποτε πρέπει να γίνουμε Ενεργοί Πολίτες..

Ο Χριστός δεν κατέβηκε, δεν βασανίστηκε, δεν Σταυρώθηκε, δεν Αναστήθηκε, δεν (απ)έδειξε Αυτοθυσιαστική Αγάπη για τον παντί και παντού Άλλον, για να παραμέ(ί)νουμε εμείς πάντα φύκια και σαλιγκάρια γιαχνί για το σούσι κσι το προσφάγι νεόπλουτων σκατίνων..
Ανάδελφοι θα μου επιτρέψετε μια ερώτηση με το συμπάθειο και συγγνώμη που σας κουράζω με τα δικά σας θέματα..

Στο λαδάκι που περιχύνουνε εμάς τους πεθαμένους, πόσο πήγε ο ΦΠΑ ?

Ας κάνω και μια ακόμη με την άδεια σας..

Να αρκεστώ στην διαβεβαίωση του κ.κ. Προβατίνα, Κτήτορα πασών των ψευδαισθητικών εξουσιών, ότι δεν θα επέλθουνε άλλες αυξήσεις, άλλες μειώσεις και άλλες νεκρόφιλες περιπτύξεις επάνω στο τουμπανιασμένο κουφάρι του μακαρίτη ?

Σε λίγους μήνες θα σας ζητήσουνε και τον ψώφο μας στις δευτεροβάθμιες εκλογές.. Ο Διγενής Γρίβας, της φασιστικής ΕΟΚΑ, με τα σπαστά - κουροδομάγκικα ελληνικά του, διατυμπανίζει ότι το 70% το έχει σίγουρο.. Γνωρίζει ως έμπειρος βλαχοδήμαρχος - πορνοβοσκός ότι έχει να κάνει με διανοητικώς καθυστερημένα γίδια και ευεργετημένα λιγούρια, αυτούς που αποτελούν τον εθνικό στρατό της αέναης ξεφτίλας.. 

Νεκροί όλου του κόσμου αναστηθείτε, δεν έχετε και τίποτα να χάσετε..

Αν έχετε θυμηθείτε ότι όπου να ΄ναι θα πεθάνετε, αν και πεθαμένοι από καιρό..