Συνολικές προβολές σελίδας

8/9/08





Διακρίνω μια νεκρική ησυχία. Μια νεκρική ακινησία. Κατι απο εξωτερικά γυρίσματα του "six feet under"?
Tο πιθανότερο διατηρούμε άσβεστη την εμπιστοσύνη μας, στους ακροβατικούς, χειρουργικούς, αγωνιστικούς χειρισμούς της συνδικαληστρικής ηγεσίας μας.
Ποιος απο αυτούς αραγε να κοιταζει τον τραπεζικο του λ/σμο για να αντικρύσει τα ΔΙΒΕΕΤ. Εκτός των άλλων προικώων εισοδημάτων Των, μήπως τους ενδιαφερει περισσότερο η αναβάθμιση της ήδη υπεραναβαθμισμένης θέσης τους στην επαγγελματική και κωματοσκυλάδικη ρυπαρή Τους Κλίμακα.
Μήπως τους ενδιαφερει περισσότερο η πορνοβοσκική προώθηση της αγράμματης(ου) Σκατίνας(ου) κολλητής(ου) σε ελεγκτικά συνεργεία και σε λοιπές θριαμβικές βαθμίδες, αρκεί να τα φέρει - τα ζάρια στον τζόγο της συναλλαγής, του ξεπουλήματος, της ρεμούλας, της ξεφτίλας καθε έννοιας προσωπικής και επαγγελματικής αξιποπρέπειας.
Mηπως τους ενδιαφερει περισσοτερο η συμπαράσταση, σε όλη την γραμμή των λιγούρηδων επίορκων κοπρόσκυλων.
Μήπως τους ενδιαφερει η στεγανοποίηση του "περιοδικού" Τους, της Φορολογικής Επιθεώρησης από δημοσιεύσεις που θα αντιδρούσαν στην χρηματόδουλη και κωματοαγκυλωμένη ψωφοδεή στάση "ζωής" Τους.
Από την στιγμή που καταντήσαμε ακόμη και τον ήλιο, απο πηγή ζωής, λάμπα νεκροτομείου, απο την στιγμή που 20.000 κόσμου ψηφίζουν Ν . Ράγιου, γιατί ταπλώς την είδαν στην τηλεόραση και πολλοί περισσότεροι την μιζανπλί Καιλή, γιατί απλώς μπερδεύουν την AGB με την κάλπη, όταν οι κυριολεκτικά καμμένοι και βιασμένοι της Ηλείας, περυσι ένα μηνα μετά τις θανατοφόρα κολασμένες φωτιές, έτρεξαν να ξαναψηφίσουν τον Κωστακη, που τους εδωσε χαρτζηλίκι να αγοράσουν καψαλισμένο μαλλί της γριάς, δεν παμε στο γεροδιάολο που έλεγε και ο κυρ Γιώργης (Παπαγιαννόπουλος απο το Διακοπτό) κάθε που τελείωνε επεισόδιο του αλήστου μνημης "Λούνα Παρκ".
Μετα τιμής και με πολλους αγωνιστικούς χαιρετιμούς 
To mazohistiko noufaro



http://www.youtube.com/watch?v=nAVrlHOMBx4