Επιστολή μου προς Κορνιθίους Α' σχετικά με κλαδικά θέματα Εφοριακών πληναδέλφων..

Διάβασα την χριστουγεννιάτικη ευχητική επιστολή των νησιωτών (?) συναδέλφων και θα σας παρακαλέσω πολύ σύντροφοι να δημοσιεύσετε και μια δικιά μου..

Δεν περιμένουμε από τον Εχθρό μας να μας σώσει.. Αφού στο λέει καθαρά και ξάστερα πως θέλει να σε βιάσει.. Τι του ζητάς.. Συγχώρεση για τις αμαρτίες Του ?

Πάμε καλά. ?

 Ποιον παρακαλάμε τους μεγαλεμπόρους κάθε είδους μονομανιακών ιδιοτελών συμφερόντων να μας σώσουν, είτε λέγονται αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, που βάζουν πρόεδρο της επιτροπής ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ,  κλεισίματος, έναν πιτσιρικά, ειδικό στην διαχείρηση αποβλήτων (κάποια συνάφεια, τουλάχιστον εδώ την βλέπω) ή κάποιους άλλους που περισσότερες φορές από "καλημέρα" έχουν μιλήσει και μιλάνε για απολύσεις και λουκέτα, πασκίτες και δακίτες, που το μόνο που τους ενδιαφέρει και η μοναδική αφορμή ξεσηκώματος είναι α αφαίρεση της κουτάλας από τα ελεγκτικά έργα.. Απείλησέ Τους με κλείσιμο ΦΑΕΕ και ΕΘΕΚ και θα δεις πως θα σκούξουνε οι λεχρίτες.. 

Συνδικαλισμός ηγεσίας -  κορυφής, ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, χωρίς αυτοθυσιαστική αυταπάρνηση με Έρωτα για την Ζωή, ΕΝΑΝΤΙΑ σε οποιονδήποτε και οτιδήποτε νεκρόφιλο δεν γίνεται .. Τι να κάνουμε.. 

Εδώ και ο γνωστός πρασινοφρουρός ο κ.κ. Μπαλασόπουλος κάλυψε καταλήψεις και εμείς περιμένουμε υποστήριξη από ζάμπλουτους χομπίστες ?

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ είναι.. 

Οταν σε πιάνουν από τον καρύτζαφλο και περιμένουν πότε θα ψοφήσεις για να τους αδειάσεις την γωνιά, δεν παρακαλάς και δεν περιμένεις μάννα από βρυκόλακα ..

Σήμερα στην ΔΟΥ Θήρας, απήργησα μόνο εγώ με τα πέντε δάνεια.. Εχουμε να κάνουμε και με αναδέλφους  βούδια ως επί τω πλείστων, τι να κάνουμε..

Δεν έχω τι να προτείνω γιατί γεννήθηκα 10/2/68 ημέρα διάσπασης του ΚΚΕ και όχι το Μαη του ΄68, οπότε διακατέχομαι από την αιώνια γκανεμιά της σκατίνας..

Καλή Ανάσταση και καλή αντάμωση στα τελικά που έλεγε και ο Ίκαρος της ΕΛΠΑ..